Utazási feltételek

A Baranya Travel belföldi személyszállítást nyújtó cég. Szolgáltatását Bólyi telephelyéről, illetve egyéb, a szerződésben meghatározott helyszínről, a szolgáltatást igénybe vevő ügyfél által meghatározott repülőtér vagy egyénileg megállapodott helyszín között.

Az online elküldött megrendeléseket minden nap 6 órán belül, 19:00 után 12 órán belül, munkaszüneti és ünnepnapokon 24 órán belül visszaigazoljuk. Amennyiben írásban vagy online elküldött megrendelésére hétköznap 24 órán belül nem kap választ, úgy kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunkat. A hiányosan kitöltött és elküldött megrendelések nem kerülnek visszaigazolásra, az ebből adódó kellemetlenségek miatt társaságunk felelősséget nem vállal!

A tervezett utazást megelőző nap ügyfélszolgálatunk telefonon is felkeresi Önt a pontos egyeztetés miatt. A rövid határidős foglalás esetén megeshet, hogy már csak a szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani a gépkocsiban. Ez jelenthet jelentősen korábbi indulást vagy (visszaútnál) a repülőtéren többletvárakozást is.

A személyszállítás megrendelésének lehetőségei:

 • Telefonos ügyfélszolgálatunkon: 0620/343-8325 vagy a 0630/414-4221 illetve 0620/809-2266 (8:00-18:00)
 • Weblapon az ajánlatkérés fülre kattintva, űrlap kitöltése után baranyatravel.hu Visszaigazolás a leírtaknak megfelelően!
 • A megrendelés visszautasításának jogát fenntartjuk!
 1. Fizetési lehetőségek
 • Utazáskor gépkocsivezetőnknél készpénzzel!
 • Előre utalással

A pontos kiállási időpontot az utazást megelőző napon legkésőbb 17:00-ig SMS-ben egyeztetjük Utasainkkal. Amennyiben mobiltelefonos elérhetőség nem lett megadva, úgy vezetékes telefonon vagy e-mailen egyeztetjük a kiállás idejét. Ha a megadott időpontig nem kap értesítést tőlünk, úgy kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunkat. Ha a megrendelő a hibásan megadott elérhetőség/ek miatt nem elérhető, az esetleges módosítás miatt adódó kellemetlenségért a megrendelőt terheli felelősség.

Amennyiben a megrendelés privát transzferes szolgáltatást vesz igényben úgy a megrendelő az indulás időpontját megváltoztathatja.

A repülőtérre érkező Utasainknak nem küldünk külön értesítést a foglalás visszaigazolásán túl, az ügyfél által megadott járat időpontjához igazodunk. A rosszul megadott érkezési időpont miatt előforduló kellemetlenségek miatt cégünk felelősséget nem vállal. Amennyiben rossz érkezési időpont lett megadva a szolgáltató részére és a valós időpontban nem áll rendelkezésre szabad járatunk, úgy a felelősség a megrendelőt terheli.

 1. Megrendelés módosítása és lemondása

A megrendelés díjmentesen módosítható vagy lemondható a tervezett utazás előtt 72 órával. Módosítást vagy lemondást személyesen, telefonon vagy írásban fogadunk el. Az utazást megelőző 72 órán belüli szolgáltatás lemondásokra a következő térítés feltételek érvényesek:

Lemondási időintervallum Lemondási díj
72 órán belüli lemondás esetén 2.500,- Ft/fő
48 órán belüli lemondás esetén A viteldíj 50%-a
24 órán belüli lemondás esetén, ha sofőrünk még nem indult el az utasért A viteldíj 50%-a
24 órán belüli lemondás esetén, ha sofőrünk már elindult az utasért. A viteldíj 100%-a

A megrendelés módosítása díjmentes abban az esetben, ha az új időpont hozzárendelhető a már meglévő fuvarokhoz. Amennyiben a módosítás miatt az előre tervezett menetrend módosul, úgy a viteldíjon túl annak további 50%-a kerül felszámításra. Szolgáltató nem köteles módosítani a megrendelést, csak a szabad kapacitás függvényében. Amennyiben ez nem lehetséges, úgy visszautasítható a módosítási kérelem.

Visszaút esetén (a repülőtérről a megadott címre) is lehetőség van a megrendelés módosítására díjmentesen 72 órával az utazást megelőzően. Ez esetben előfordulhat, hogy az Utas által módosított új időponttól eltérő, későbbi időpontban tudjuk csak teljesíteni a szolgáltatást. Amennyiben a megrendelőnek nem megfelelő a felajánlott időpont, úgy a szolgáltatás lemondható a fent megjelölt feltételek szerint. Amennyiben 24 órán belüli lemondás történik, és a gépjármű már elindult a repülőtérre, úgy a viteldíj teljes összege kiszámlázásra kerül.

 1. Menetidő, gyűjtő járatos reptéri transzfer szolgáltatás esetében

Bóly – Budapest Liszt Ferenc Repülőtér között a menetidő évszaktól és időjárástól függően átlagosan 3-3,5 óra (a téli hónapokban és szélsőséges időjárási körülmények között több). Az útvonal nem kötött és nincs előre meghatározva, az aktuális megrendelések függvényében változhat. A megadott címekről való indulási időt is eszerint határozzuk meg. Több kiállási cím esetén adódhat 5-10 perces eltolódás. Mivel járataink gyűjtőjáratos megoldással közlekednek, így az utasfelvétel Baranya megyén kívül Tolna és Somogy megyére is kiterjedhet. A fuvarok összeállításánál természetesen törekszünk a lehető leggyorsabb útvonalakat meghatározni. Elsődlegesen használt útvonalunk az M6-os autópálya. Amennyiben a megrendelő nincs a megadott címen az előző napon egyeztetett időpontban, kollégánk maximum 10 percet tud várni rá. Ezt követően a menetidő tartása érdekében tovább kell indulnia. Ha a kiállási cím, illetve telefonszám tévesen lett megadva, és emiatt a gépkocsivezető nem tudja teljesíteni az utasfelvételt, a szolgáltatás teljesítettnek tekintendő, és a viteldíj Szolgáltatót megilleti.

 1. Repülőtérről való indulás, az utasok fogadása, várakozási idő

Budapest Liszt Ferenc Repülőtér – Bóly viszonylatban történő utazáskor gépkocsivezetőnk a cég logójával és igénylés esetén Utas nevével ellátott névtáblával várja érkező utasainkat. Gyűjtőjáratos szolgáltatást igénybevevő utasaink érkezése után várakozási idő fordulhat elő a repülőtéren a többi utas érkezési idejétől függően, melyet Szolgáltató 90 percben maximalizál. Az utas által megadott érkezési időponttól, valamint a menetrendtől eltérő járatok késéséből adódó többletvárakozásért Szolgáltatót nem terheli felelősség. Amennyiben az utas repülőgépe az általa megadott időponthoz képest késik, és a rá várakozó a többi utas várakozási ideje már elérte a maximum 90 percet, úgy a késő utas szállítását egy következő szabad hellyel rendelkező járatunkkal tudjuk megoldani, melyről az Utast érkezése után tájékoztatjuk. A repülőgép késéséből eredő fuvarváltozás miatt többletvárakozás lehetséges. Az emiatt keletkező kellemetlenség miatt felelősséget nem vállalunk. Amennyiben az Utasnak nem felel meg a módosított időpontban való szállítás, úgy a megrendeléstől elállhat, de Szolgáltató minden esetben felajánl egy másik lehetőséget.

Előfordulhat, hogy egy időben több repülőgép érkezésekor külön-külön várjuk Utasainkat a 2/A, illetve 2/B terminálokban. Kérjük, hogy leszállás után mielőbb kapcsolja be a megrendelésben megadott számú mobiltelefonját, hogy kollégánk fel tudja venni Önnel a kapcsolatot. Amennyiben kiérkezik a csomagátvétel után az érkezési terminálba és kollégánkat nem találja, kérjük, várakozzon türelemmel a terminálon belül, amíg a gépkocsivezető megérkezik.

 1. Csomagok mennyisége, hagyományostól eltérő csomagok, talált tárgyak

Kérjük, jelezze előre megrendeléskor a szállítani kívánt csomagok mennyiségét. A viteldíj 1 bőrönd (maximum 32 kg) és 1 kézipoggyász szállítását foglalja magába. Ezen felül a plusz poggyászokért 1.500,- Ft/csomag felárat számolunk fel. Amennyiben az Utas nem jelzi előre a szerződésben foglalt mennyiségnél több csomagot, és az akadályozza a többi utas poggyászának elhelyezését, úgy annak szállítását a gépkocsivezető megtagadhatja.

Amennyiben gyermekkel utazik és szükség van az utazáskor gyermekülésre, úgy kérjük azt a megrendelésben előre jelezni szíveskedjen felénk a gyermek életkorának és súlyának a megadásával, hogy a megfelelő biztonsági ülést tudjuk biztosítani részére.

A hagyományostól eltérő csomagok szállításáért (pl.: kerékpár, síléc, babakocsi, kutya,macska stb.) felárat kell fizetni. Annak szállítását szolgáltató nem köteles teljesíteni, csak ha az előzetes egyeztetés során lehetségesnek bizonyul. Ezen csomagok szállítási díja mérettől függően 1.500 – 5.000 Ft között változhat. Kisállat szállítása (kutya, macska) maximum 10 kg-ig, szájkosárral, szállító ketrecben lehetséges, ugyancsak felár ellenében.

A gépjárműben felejtett tárgyakért felelősséget nem vállalunk, azokat maximum 30 napig díjmentesen megőrizzük.

 1. Viteldíjak, kedvezmények, kiállási díjak

A mindenkori viteldíjak pécsi indulással és/vagy érkezéssel 1 főre vannak megadva. Egy vagy több személy részére megrendelt oda-vissza (retúr) út esetén a viteldíj az oda úton egy összegben fizetendő a retúr kedvezmény miatt. Amennyiben a megrendelő a viteldíjat utanként (külön-külön) kívánja kiegyenlíteni, úgy a kedvezmény elveszik és az egy útra számított viteldíj kerül kiszámlázásra. Amennyiben a megrendelés több főre szól, és az utasok eltérő, külön időpontban indulnak és/vagy érkeznek, úgy a retúr kedvezmény nem vehető igénybe. A táblázatban nem található helyiségekre való kiállási díjakról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

A viteldíjak változtatásának jogát a szolgáltató fenntartja, de a már megrendelt személyszállításokra ez visszamenőleg nem vonatkozik!

 1. Késés a szolgáltatótól független okok és a szolgáltató hibája miatt

Szolgáltatótól független, előre nem látható események következtében (baleset, útfelújítás vagy különleges időjárási körülmények miatti útlezárás, forgalmi dugó, egyéb akadályoztatás, műszaki meghibásodás stb.) előforduló késedelemért és az ebből fakadó károkért társaságunk felelősséget nem vállal. Az ilyen váratlan események esetében alternatív útvonalakat határozunk meg.

A szolgáltató bizonyítható hibájából bekövetkezett kárért megrendelő kártérítési igénnyel élhet, de csak abban az esetben, ha repülőjáratát lekéste. Európán belüli út esetén a kártérítés a nálunk megrendelt szolgáltatások összértékének maximum háromszorosában, míg az Európán kívüli utak esetén a nálunk megrendelt szolgáltatások összértékének ötszörösében maximalizálható. Abban az esetben, ha a kár értéke nem haladja meg a kártérítés maximumát (utazási céltól függően), úgy csak a kár értéke kerül visszatérítésre.

 1. Utazási feltételek elfogadása, titoktartási nyilatkozat, adatgyűjtés

Megrendelő a megrendeléskor nyilatkozik az utazási feltételek megismeréséről és elfogadásáról, mely a visszaigazoláskor lép hatályba. A telefonon történő megrendelésekre is érvényes az utazási feltételek elfogadása. Több személyre szóló megrendelés esetén a megrendelő mindegyik utas nevében nyilatkozik. Az utazási feltételek nem ismerete nem mentesíti a megrendelőt azok betartása alól.

Számunkra fontos az Ön személyes adatainak biztonsága, azokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek tovább nem adjuk, csak ha a szolgáltatás teljesítése azt megkívánja. Megrendelő az utazási szerződés elfogadásával beleegyezik, hogy szolgáltató az adatait kizárólag saját felhasználásra, adatbázis és statisztikai adatok gyűjtése céljából felhasználja. A személyes adatok rögzítése és kezelése megfelel a magyar adatvédelmi előírásoknak (2011. évi CXII. törvény).

Tisztelt Utasaink! Felhívjuk figyelmüket, hogy szolgáltatásunk megrendelésének minden formájával (online megrendelés, telefonos rendelés, emailen történő rendelés, személyes megrendelés) elfogadják az “Általános Utazási Feltételeinket”!

Utazási feltételek

A Baranya Travel belföldi személyszállítást nyújtó cég. Szolgáltatását Bólyi telephelyéről, illetve egyéb, a szerződésben meghatározott helyszínről, a szolgáltatást igénybe vevő ügyfél által meghatározott repülőtér vagy egyénileg megállapodott helyszín között.

Az online elküldött megrendeléseket minden nap 6 órán belül, 19:00 után 12 órán belül, munkaszüneti és ünnepnapokon 24 órán belül visszaigazoljuk. Amennyiben írásban vagy online elküldött megrendelésére hétköznap 24 órán belül nem kap választ, úgy kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunkat. A hiányosan kitöltött és elküldött megrendelések nem kerülnek visszaigazolásra, az ebből adódó kellemetlenségek miatt társaságunk felelősséget nem vállal!

A tervezett utazást megelőző nap ügyfélszolgálatunk telefonon is felkeresi Önt a pontos egyeztetés miatt. A rövid határidős foglalás esetén megeshet, hogy már csak a szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani a gépkocsiban. Ez jelenthet jelentősen korábbi indulást vagy (visszaútnál) a repülőtéren többletvárakozást is.

A személyszállítás megrendelésének lehetőségei:

 • Telefonos ügyfélszolgálatunkon: 0620/343-8325 vagy a 0630/414-4221 illetve 0620/809-2266 (8:00-18:00)
 • Weblapon az ajánlatkérés fülre kattintva, űrlap kitöltése után baranyatravel.hu Visszaigazolás a leírtaknak megfelelően!
 • A megrendelés visszautasításának jogát fenntartjuk!
 1. Fizetési lehetőségek
 • Utazáskor gépkocsivezetőnknél készpénzzel!
 • Előre utalással

A pontos kiállási időpontot az utazást megelőző napon legkésőbb 17:00-ig SMS-ben egyeztetjük Utasainkkal. Amennyiben mobiltelefonos elérhetőség nem lett megadva, úgy vezetékes telefonon vagy e-mailen egyeztetjük a kiállás idejét. Ha a megadott időpontig nem kap értesítést tőlünk, úgy kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunkat. Ha a megrendelő a hibásan megadott elérhetőség/ek miatt nem elérhető, az esetleges módosítás miatt adódó kellemetlenségért a megrendelőt terheli felelősség.

Amennyiben a megrendelés privát transzferes szolgáltatást vesz igényben úgy a megrendelő az indulás időpontját megváltoztathatja.

A repülőtérre érkező Utasainknak nem küldünk külön értesítést a foglalás visszaigazolásán túl, az ügyfél által megadott járat időpontjához igazodunk. A rosszul megadott érkezési időpont miatt előforduló kellemetlenségek miatt cégünk felelősséget nem vállal. Amennyiben rossz érkezési időpont lett megadva a szolgáltató részére és a valós időpontban nem áll rendelkezésre szabad járatunk, úgy a felelősség a megrendelőt terheli.

 1. Megrendelés módosítása és lemondása

A megrendelés díjmentesen módosítható vagy lemondható a tervezett utazás előtt 72 órával. Módosítást vagy lemondást személyesen, telefonon vagy írásban fogadunk el. Az utazást megelőző 72 órán belüli szolgáltatás lemondásokra a következő térítés feltételek érvényesek:

Lemondási díj:
72 órán belüli lemondás esetén: 2.500,- Ft/fő

48 órán belüli lemondás esetén: A viteldíj 50%-a

24 órán belüli lemondás esetén, ha sofőrünk még nem indult el az utasért: A viteldíj 50%-a

24 órán belüli lemondás esetén, ha sofőrünk már elindult az utasért: A viteldíj 100%-a

A megrendelés módosítása díjmentes abban az esetben, ha az új időpont hozzárendelhető a már meglévő fuvarokhoz. Amennyiben a módosítás miatt az előre tervezett menetrend módosul, úgy a viteldíjon túl annak további 50%-a kerül felszámításra. Szolgáltató nem köteles módosítani a megrendelést, csak a szabad kapacitás függvényében. Amennyiben ez nem lehetséges, úgy visszautasítható a módosítási kérelem.

Visszaút esetén (a repülőtérről a megadott címre) is lehetőség van a megrendelés módosítására díjmentesen 72 órával az utazást megelőzően. Ez esetben előfordulhat, hogy az Utas által módosított új időponttól eltérő, későbbi időpontban tudjuk csak teljesíteni a szolgáltatást. Amennyiben a megrendelőnek nem megfelelő a felajánlott időpont, úgy a szolgáltatás lemondható a fent megjelölt feltételek szerint. Amennyiben 24 órán belüli lemondás történik, és a gépjármű már elindult a repülőtérre, úgy a viteldíj teljes összege kiszámlázásra kerül.

 1. Menetidő, gyűjtő járatos reptéri transzfer szolgáltatás esetében

Bóly – Budapest Liszt Ferenc Repülőtér között a menetidő évszaktól és időjárástól függően átlagosan 3-3,5 óra (a téli hónapokban és szélsőséges időjárási körülmények között több). Az útvonal nem kötött és nincs előre meghatározva, az aktuális megrendelések függvényében változhat. A megadott címekről való indulási időt is eszerint határozzuk meg. Több kiállási cím esetén adódhat 5-10 perces eltolódás. Mivel járataink gyűjtőjáratos megoldással közlekednek, így az utasfelvétel Baranya megyén kívül Tolna és Somogy megyére is kiterjedhet. A fuvarok összeállításánál természetesen törekszünk a lehető leggyorsabb útvonalakat meghatározni. Elsődlegesen használt útvonalunk az M6-os autópálya. Amennyiben a megrendelő nincs a megadott címen az előző napon egyeztetett időpontban, kollégánk maximum 10 percet tud várni rá. Ezt követően a menetidő tartása érdekében tovább kell indulnia. Ha a kiállási cím, illetve telefonszám tévesen lett megadva, és emiatt a gépkocsivezető nem tudja teljesíteni az utasfelvételt, a szolgáltatás teljesítettnek tekintendő, és a viteldíj Szolgáltatót megilleti.

 

 1. Repülőtérről való indulás, az utasok fogadása, várakozási idő

Budapest Liszt Ferenc Repülőtér – Bóly viszonylatban történő utazáskor gépkocsivezetőnk a cég logójával és igénylés esetén Utas nevével ellátott névtáblával várja érkező utasainkat. Gyűjtőjáratos szolgáltatást igénybevevő utasaink érkezése után várakozási idő fordulhat elő a repülőtéren a többi utas érkezési idejétől függően, melyet Szolgáltató 90 percben maximalizál. Az utas által megadott érkezési időponttól, valamint a menetrendtől eltérő járatok késéséből adódó többletvárakozásért Szolgáltatót nem terheli felelősség. Amennyiben az utas repülőgépe az általa megadott időponthoz képest késik, és a rá várakozó a többi utas várakozási ideje már elérte a maximum 90 percet, úgy a késő utas szállítását egy következő szabad hellyel rendelkező járatunkkal tudjuk megoldani, melyről az Utast érkezése után tájékoztatjuk. A repülőgép késéséből eredő fuvarváltozás miatt többletvárakozás lehetséges. Az emiatt keletkező kellemetlenség miatt felelősséget nem vállalunk. Amennyiben az Utasnak nem felel meg a módosított időpontban való szállítás, úgy a megrendeléstől elállhat, de Szolgáltató minden esetben felajánl egy másik lehetőséget.

Előfordulhat, hogy egy időben több repülőgép érkezésekor külön-külön várjuk Utasainkat a 2/A, illetve 2/B terminálokban. Kérjük, hogy leszállás után mielőbb kapcsolja be a megrendelésben megadott számú mobiltelefonját, hogy kollégánk fel tudja venni Önnel a kapcsolatot. Amennyiben kiérkezik a csomagátvétel után az érkezési terminálba és kollégánkat nem találja, kérjük, várakozzon türelemmel a terminálon belül, amíg a gépkocsivezető megérkezik.

 1. Csomagok mennyisége, hagyományostól eltérő csomagok, talált tárgyak

Kérjük, jelezze előre megrendeléskor a szállítani kívánt csomagok mennyiségét. A viteldíj 1 bőrönd (maximum 32 kg) és 1 kézipoggyász szállítását foglalja magába. Ezen felül a plusz poggyászokért 1.500,- Ft/csomag felárat számolunk fel. Amennyiben az Utas nem jelzi előre a szerződésben foglalt mennyiségnél több csomagot, és az akadályozza a többi utas poggyászának elhelyezését, úgy annak szállítását a gépkocsivezető megtagadhatja.

Amennyiben gyermekkel utazik és szükség van az utazáskor gyermekülésre, úgy kérjük azt a megrendelésben előre jelezni szíveskedjen felénk a gyermek életkorának és súlyának a megadásával, hogy a megfelelő biztonsági ülést tudjuk biztosítani részére.

A hagyományostól eltérő csomagok szállításáért (pl.: kerékpár, síléc, babakocsi, kutya,macska stb.) felárat kell fizetni. Annak szállítását szolgáltató nem köteles teljesíteni, csak ha az előzetes egyeztetés során lehetségesnek bizonyul. Ezen csomagok szállítási díja mérettől függően 1.500 – 5.000 Ft között változhat. Kisállat szállítása (kutya, macska) maximum 10 kg-ig, szájkosárral, szállító ketrecben lehetséges, ugyancsak felár ellenében.

A gépjárműben felejtett tárgyakért felelősséget nem vállalunk, azokat maximum 30 napig díjmentesen megőrizzük.

 1. Viteldíjak, kedvezmények, kiállási díjak

A mindenkori viteldíjak pécsi indulással és/vagy érkezéssel 1 főre vannak megadva. Egy vagy több személy részére megrendelt oda-vissza (retúr) út esetén a viteldíj az oda úton egy összegben fizetendő a retúr kedvezmény miatt. Amennyiben a megrendelő a viteldíjat utanként (külön-külön) kívánja kiegyenlíteni, úgy a kedvezmény elveszik és az egy útra számított viteldíj kerül kiszámlázásra. Amennyiben a megrendelés több főre szól, és az utasok eltérő, külön időpontban indulnak és/vagy érkeznek, úgy a retúr kedvezmény nem vehető igénybe. A táblázatban nem található helyiségekre való kiállási díjakról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

A viteldíjak változtatásának jogát a szolgáltató fenntartja, de a már megrendelt személyszállításokra ez visszamenőleg nem vonatkozik!

 1. Késés a szolgáltatótól független okok és a szolgáltató hibája miatt

Szolgáltatótól független, előre nem látható események következtében (baleset, útfelújítás vagy különleges időjárási körülmények miatti útlezárás, forgalmi dugó, egyéb akadályoztatás, műszaki meghibásodás stb.) előforduló késedelemért és az ebből fakadó károkért társaságunk felelősséget nem vállal. Az ilyen váratlan események esetében alternatív útvonalakat határozunk meg.

A szolgáltató bizonyítható hibájából bekövetkezett kárért megrendelő kártérítési igénnyel élhet, de csak abban az esetben, ha repülőjáratát lekéste. Európán belüli út esetén a kártérítés a nálunk megrendelt szolgáltatások összértékének maximum háromszorosában, míg az Európán kívüli utak esetén a nálunk megrendelt szolgáltatások összértékének ötszörösében maximalizálható. Abban az esetben, ha a kár értéke nem haladja meg a kártérítés maximumát (utazási céltól függően), úgy csak a kár értéke kerül visszatérítésre.

 1. Utazási feltételek elfogadása, titoktartási nyilatkozat, adatgyűjtés

Megrendelő a megrendeléskor nyilatkozik az utazási feltételek megismeréséről és elfogadásáról, mely a visszaigazoláskor lép hatályba. A telefonon történő megrendelésekre is érvényes az utazási feltételek elfogadása. Több személyre szóló megrendelés esetén a megrendelő mindegyik utas nevében nyilatkozik. Az utazási feltételek nem ismerete nem mentesíti a megrendelőt azok betartása alól.

Számunkra fontos az Ön személyes adatainak biztonsága, azokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek tovább nem adjuk, csak ha a szolgáltatás teljesítése azt megkívánja. Megrendelő az utazási szerződés elfogadásával beleegyezik, hogy szolgáltató az adatait kizárólag saját felhasználásra, adatbázis és statisztikai adatok gyűjtése céljából felhasználja. A személyes adatok rögzítése és kezelése megfelel a magyar adatvédelmi előírásoknak (2011. évi CXII. törvény).

Tisztelt Utasaink! Felhívjuk figyelmüket, hogy szolgáltatásunk megrendelésének minden formájával (online megrendelés, telefonos rendelés, emailen történő rendelés, személyes megrendelés) elfogadják az “Általános Utazási Feltételeinket”!